De Verwanten

Deze Site… De Verwanten..wil een podium geven aan het idee over nieuwe broeder-zusterschap en verwantschap in haar diverse verschijningsvormen in deze tijd. Over in relatie zijn met onszelf, de ander, en alles wat ons omgeeft, waar we mee in verbinding staan en afhankelijk van zijn, omdat we er onverbrekelijk deel van uitmaken.

PRIKBORD

Unknown-7*SCHRIJF EEN REACTIE, EEN MEDEDELING, EEN OPROEP, EEN IDEE, EEN SCHERPE OF VRIENDELIJKE OBSERVATIE, EEN BEMOEDIGENDE OF INZICHTGEVENDE TEKST, ETC.

*VOOR EEN UITGEBREIDER VERHAAL, OF EEN COLUMN, KIES DAN VOOR DE PAGINA BOVEN IN DE SITE:  COLUMNS

*ALS JE WIL REAGEREN OP EEN DISCUSSIE/GESPREK KIES DAN: BEANTWOORDEN VOOR EEN DIRECTE REACTIE OF KIES EERST VOOR:
TOON ALLE SUBREACTIES   ZODAT JE OP IEDEREEN KUNT REAGEREN DIE AAN DE GEDACHTEWISSELING OVER BEPAALD ONDERWERP MEEDOET.
ZO NIET: SCHRIJF NIEUW PRIKBORDBERICHT

*VUL NAAM IN  OF ALLEEN VOORNAAM
*MAILADRES MAG, MAAR HOEFT NIET
*ALS JE EEN MAIL WILT KRIJGEN DAT ER EEN REACTIE IS, VERGEET DAN NIET DAT IN TE VULLEN VOORDAT JE OP //REACTIE PLAATSEN// DRUKT.
/REACTIES OP MIJN REACTIES/ OF OP ALLE REACTIES.

Nu is schrijven op het prikbord nog eenvoudiger gemaakt:

Even de gegevens invullen. Alleen (voor)naam en sommetje is voldoende!!

Meer dan 1 link in plaatsing wordt geweigerd i.v.m. spam.

 

 

(775 Reacties)

 1. Interessant artikel over voeding in relatie milieu en gezondheid. Een thema dat voor velen misschien weerstanden oproept of ook onderbelicht is in de ontwikkeling. Het verbaast mij namelijk steeds weer,...
  Lees meer

  Interessant artikel over voeding in relatie milieu en gezondheid. Een thema dat voor velen misschien weerstanden oproept of ook onderbelicht is in de ontwikkeling. Het verbaast mij namelijk steeds weer, dat juist onder de “ antroposofen en spirituele georiënteerde “ dit vaak geen belangrijk onderdeel Is.

  https://weekend.knack.be/lifestyle/culinair/wat-we-vandaag-eten-maakt-ons-ziek-en-is-bezig-de-planeet-te-verwoesten/article-opinion-1460589.html

 2. Avatar
  Adri Verschoor

  13 oktober 2019 om 09:09

  Beste Jan, Ben blij met de weer opgestarte nieuwe berichten. Verhelderend en leerzaam. In de bovenste pagina’s ontdekte ik de dagboekfragmenten: zeer vermakelijk en dan zien we Tobias vanuit zijn...
  Lees meer

  Beste Jan,

  Ben blij met de weer opgestarte nieuwe berichten. Verhelderend en leerzaam. In de bovenste pagina’s ontdekte ik de dagboekfragmenten: zeer vermakelijk en dan zien we Tobias vanuit zijn menselijke kant, zijn kwetsbaarheid en angst.
  Zag ook de nieuwe facebookgroep; toch weer begonnen ondanks je beschreven weerstand?

  • Dank je Adri, het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ik ging het missen en iets wat je leuk vindt moet je vooral blijven doen, al doe je het maar gewoon voor jezelf.

   Dagboekfragmenten heb ik nu even off line gehaald omdat ik het wat wil rangschikken. Fijn dat je het prettig lezen vond.

   Ja Facebook…..ik had mij definitief verwijderd maar ben er op teruggekomen omdat het zo bij deze tijd hoort en een mooi communicatie middel is. Heb er wel van geleerd en ga er nu anders mee om. Het gaat mij in deze alleen om de inhoud en niet in het elkaar vliegen afvangen.

   Groet!
   jan

 3. Door de verbinding met de natuur kom je tot het goddelijke.

  https://youtu.be/Bj9o4QDmpaM

© 2019 De Verwanten

Website door Pinto SolutionsBoven ↑

Translate »